A3-200

Industrijski PC

 
A3-200 Opšte

A3-200 je Industrijski PC (IPC) dizajniran za montažu u orman, na zid ili unutar radne mašine zahvaljujući malim dimenzijama. Ima vertikalnu orijentaciju komponenata radi lakšeg hlađenja, a kod jačih modela i vodeno hlađenje. Napravljen je da može da radi pri maksimalnom opterećenju procesora bez prekidanja ili usporavanja zbog hlađenja.

Sve komponente koje se ugrađuju u A3-200 su kvalitetne, od poznatih i priznatih proizvođača računarske opreme. Svaki proizvedeni model se detaljno testira pre isporuke. Garancija je dve godine.

Kućište je napravljeno od aluminijuma debljine 2mm, koji obezbeđuje i mehaničku zaštitu i zaštitu od električnih i elektromagnetnih pojava. Otvori za hlađenje se nalaze sa gornje i sa donje strane i pospešuju prirodnu cirkulaciju vazduha. Mrežice na otvorima sprečavaju upad sitnih predmeta u kućište. Dimenzije kućišta, bez ušica za montažu i ručke, su (širina x visina x dubina): 136 mm x 254 mm x 182 mm.

A3-200 ima USB portove v2.0 i v3.0 za proširenje, kao i jedan PCI ili PCIe slot za kartice. U PCIe x16 slot, osim x16, mogu da se priključe i x1, x2, x4 i x8 kartice. Za komunikaciju sa drugim računarima se koristi gigabitni LAN i Wi Fi sa eksternom antenom (kako bi mogao da se koristi unutar metalnih ormana). Poseduje standardne priključke za monitor i tastaturu.

A3-200 se izvozi u SAD u količini od oko 100 komada godišnje.

Atributi

 • Najviše PC performanse u malom pakovanju
 • Industrijski PC za instalaciju u pogonu
 • Mobilnost, male dimenzije i niska potrošnja
 • Servisibilan, zamena korišćenjem standardnih komponenata
 • Širok temeraturski opseg okruženja od 0°C do 60°C
 • Niže cene od komparativnih proizvoda

Primena

IPC A3-200 se koristi na mestima gde je neophodan pouzdan računar koji može da radi neprekidno pod punim opterećenjem bez gubitka performansi. Uz akvizicione module, može da vrši merenje i izveštavanje korisnika u lokalu ili preko Interneta. Baziran na kompatibilnosti sa otvorenim PC standardom, A3-200 omogućava laku integraciju sa hardverskim i softverskim komponentama u već postojeću mrežu, koristeći zajednički operativni sistem, komunikacione protokole, metode priključivanja i već formirana znanja korisnika, IT sektora i programera u primeni PC sistema.

 • Akvizicija podataka, merenje i procesno upravljanje
 • Industrijski VLC (Visual Logic Control)
 • Vojne primene
 • Laboratorijske analize i istraživanja
 • Robotika i unapređenje mašinske opreme
 • Vizuelizacija, merenje i upravljanje u vozilima
 • Superiorna alternativa za bilo koji PLC

Softver

A3-200 radi sa sledećim operativnim sistemima: Windows 7, 8, 10, XP Embedded, WePOS, Windows CE 6.0 i Linux.

Zbog svoje kompatibilnosti sa PC standardima A3-200 će raditi sa bilo kojim PC softverom, a mi smo ga već koristili sa popularnim alatima za industriju kao što su IEC 61131-3 CodeSyS za Windows CE 6.0, LabWIEW i CVI.
 

Osnovne osobine

 

Model

Opis

A3-200-i7

Najjači računar u ponudi, beskompromisna mašina za najzahtevnije aplikacije. Vodeno hlađenje i najsavremenije periferije omogućavaju izuzetne performanse.
Izjava prvog kupca: "Nikad nisam video brži PC"

A3-200-i5

Izuzetne performanse po nižoj ceni. Core i5 je uskraćen za hyperthreading, ali i dalje ima 4 jezgra što mu omogućava brz rad. Vodeno hlađenje i dva gigabitna LAN-a su prisutni i na ovom modelu.

A3-200-AMD

Odličan multimedijalni industrijski PC, sa fantastičnim odnosom cena / performanse. I ovaj model ima 4 jezgra, ali sa vazdušnim hlađenjem. Nedostatak drugog LAN priključka kompenzuje znatno nižom cenom.

A3-200-i3

Još jedan industrijski PC sa odličnim odnosom cene i performansi, ovog puta sa Intelovim procesorom. Vodeno hlađenje je prisutno i kod ovog modela.

A3-200-ATOM

Atom procesor sa 4 jezgra, 2 LAN priključka i čak 4 USB 3.0. i PCI express slot. Mašina srednje kategorije po ceni niže kategorije. Zahvaljujući maloj potrošnji procesora, nije potrebno vodeno hlađenje.

 

 

  © 1982 - Electronic Design
  Makenzijeva bb-Pejton, Beograd
Tel:  +381 11 308 50 30
Fax: +381 11 308 50 31
Tel: 011 2 450 480
Tel: 011 308 74 59
   www.ed.rs
  ed@ed.rs