PC u kome je instaliran sistem za akviziciju podataka i dobar softverski paket je danas najmoćnije komercijalno sredstvo za merenje, upravljanje, monitoring i analizu podataka u laboratoriji ili u nekom industrijskom prostoru. Ni sa jednim drugim sredstvom se ne mogu dobiti tako kvalitetni rezultati.

Upotreba ovako "sofisticiranih" sistema je ograničena na korisnike koji su odvojili dosta vremena da sami nauče kako da primene ove uređaje. S druge strane, veliki   broj ljudi odlaže primenu sistema za akviziciju jer nemaju dovoljno slobodnog vremena za edukaciju. To je jedan od važnih razloga zbog koga smo se odlučili da organizujemo vikend kurseve za LabVIEW i LabWindowsCVI. Ova dva softerska paketa su danas u najširoj upotrebi a za LabVIEW se smatra da je "industrijski standard". Kursevi traju dva dana (subota i nedelja) po 7 časova. Ako imate drugi predlog molimo vas da nam ga preporučite.
Ovaj kurs će Vam
omogućiti da na jednostavan način, bez klasičnog programiranja, obavljate prikupljanje analognih i digitalnih signala, da kontrolišete inteligentne instrumente, da obavite analizu izmerenih podataka i ih memorišete na disk. Umesto standardnog tekstualnog programiranja Vi ćete koristiti grafičko programiranje. Pri kreiranju apliakcije Vi ćete jednostavno pozivati objekte i funkcije i izvršiti njihovo povezivanje. Zahvaljujući mnogobrojnim bibliotečkim funkcijama na jednostavan način možete da obavite analizu podataka, da crtate dijagrame u realnom vremenu, da obavljate složene matematičke operacije i mnogo toga još. Pošto se radi o grafičkom programiranju nije potrebno predznanje bilo kog programskog jezika. 
Više informacija je na adresi: http://www.ed.co.yu/yu/novi_proizvodi/labview_uvodni_kurs.htm
Kurs LabVIEW II omogućiće Vam da na jednostavan način kontrolišete inteligentne instrumente preko serijskog i paralelnog porta, da programski menjate karakteristike objekata, da kreirate menije, da sinhronizujete različite procese u okviru VI-a. Potrebno je da su polaznici kursa prethodno odslušali kurs LabVIEW I uvodni kurs.
Više informacija je na adresi: http://www.ed.co.yu/yu/novi_proizvodi/kurs_labview2.htm
Kurs LabWindowsCVI omogućiće Vam da na jednostavan način pišete atraktivne Windows aplikacije. Programsko okruženje LabWindows/CVI predstavlja kombinaciju tekstualnog i vizuelnog programiranja. Na osnovu kreiranog grafičkog korisničkog interfejsa programski paket LabWindows/CVI će sam generisati programski kod koji Vi proširujete prema Vašim potrebama.

Zahvaljujući mnogobrojnim bibliotečkim funkcijama na jednostavan način možete da obavite analizu podataka, da se povežete sa spoljnim uređajima preko serijskog, parelelnog porta ili mrežnog interfejsa. Predznanje ANSI C jezika  je poželjno. 
Više informacija je na adresi: http://www.ed.co.yu/yu/novi_proizvodi/kurs_labwindowscvi_uvodni.htm
Gledajući kvalitet kurseva koje drže stranci mi smatramo da to možemo prilično kvalitetnije a i na boljem srpskom jeziku. Sem toga, naši kursevi su više nego dvostruko jeftiniji.

  • Radi boljeg kvaliteta nastave broj polaznika je samo četiri a maksimalno pet.

  • Kursevi se održavaju svakog drugog vikenda ili po dogovoru.

  • Trajanje kursa je dva dana - preko vikenda. Ukoliko želite da pohađate kurs drugim danima javite se radi dogovora. Uslov je da se formira grupa od četiri zainteresovana polaznika.

  • Cena vikend kursa je 14.000 dinara.

  • Firme koje zakupe kurs za 4 ili 5 polaznika imaju popust od 10%.

Ako imate pitanja ili predloge pozovite:

Kursevi se održavaju na adresi:
Tel:   011/ 308-50-30 ed@ptt.rs Electronic Design
Fax:  011/ 308-50-31 www.ed.rs Makenziijeva b.b-Pejton, Beograd

Dvodnevni, vikend kurs za 8051 mikrokontroler je u razmatranju. Javite nam se sa predlozima.

Da se odjavite, pošaljite nam poruku na sledeću adresu: edesign@eunet.yu

Spacer

   © Copyright 1982-2004  Electronic Design

      

ED Novosti  br. 2  
Spacer